Saturday, June 05, 2010

Filianti Vlee - Bila Cinta (OST Lagenda Budak Setan)


Filianti Vlee - Bila Cinta (OST Lagenda Budak Setan)


Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu


Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana


Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan


Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

p/s:Lagu ni memang tangkap syahdu bila diamati.serius aku memang nak gi tengok lagi Lagenda Budak Setan ni.

p/s:First time ni aku terasa macam di alam fantasi gitu lepas tengok citer LAGENDA BUDAK SETAN ni..arrrggghhh

p/s: Tabik spring aku pada Ahadiat Akasha kerana berjaya melahirkan novel sehebat Lagenda Budak Setan ni yang akhirnya menjadi ilham kepada filem yang hebat itu.


3 comments:

CikLilyPutih said...

cerita nie memang best, dah tgk pun malam tadi

El-Zaffril said...

Haiza... baca novel dia masa tahun 2001... gile syahdu baca cite ni...

mama_umar_maryam said...

novel budak setan ni rasenye bace time sek rendah kot ..mmg bestlah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin