Thursday, June 17, 2010

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest



Contest anjuran mamaeja & JarumJahitCollection.



Closed Date: 17 June 2010

Ni lah dia gambar Damia bertopi....layannzzz.....

Nama anak: Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus
Tarikh lahir: 27 June 2008
Nama Ibu: Haiza

"Gambar kat atas tu diambil time kitorang bercuti di Genting Highlands bulan 3 haritu.Aku bagi Damia pakai topi tu je,tapi dia sibuk plak nak pakai spek aku...hah amik dah macam mata lalat dah.hihihi"

Aku suka blog mamaeja ni sebab dia buat contest yang besh camni...huhuhu ye la selama ni aku tak pernah jejak pun blog beliau ni,tapi di sebabkan contest ni maka aku  sampai kat sini.Nampakkan betapa bagusnya join contest n anjurkan contest ni,at least blogger lain akan sampai ke sini.Owh Mamaeja sangat pandai menjahit.Nak tengok hasil sentuhan melatoppss beliau sila klik sini

4 comments:

qaseh said...

wahhh..besornye spec tu...mmg ada class

mama zharfan said...

cutenya..good luck cutie!

El-Zaffril said...

Comel... good luck

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

comell sehhh...good luck..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin