Tuesday, June 08, 2010

Contest Gaya Mandi Paling Comel


Contest anjuran Mama Balqis iaitu Contest Gaya Mandi Paling Comel.Tarikh tutup contest ni adalah pada 15 June 2010.
*

*

*

*

*

*
Nama: Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus
Umur:1 tahun 11 bulan ++
Tarikh Lahir: 27 June 2008

"Gamba aksi mandi Damia tu diambill sewaktu Damia mandi di Air Ganda di Grik Perak baru-baru ni.Air ni sangat jernih dan sejuk sebab ni adalah air bukit.Kalau panas-panas terik dapat terjun dalam kolam buatan yang menakung air bukit ni memang terasa nyaman.tengok sajalah betapa seronoknya Damia dapat main air tu"

Hadiah untuk contest ni di sponsor oleh Faizzal Reject Shop.

2 comments:

El-Zaffril said...

Auww... Censored dowh

Mama Balqis said...

salam, TQ join contest ni,tp dah folow blog mama balqis ker? tak dpt trace kat mana.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin