Friday, June 11, 2010

MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST


Contest anjuran MOBS dengan temanya MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST.So ni lah dia pic aku ngan Damia



Parents name:Haiza
Kid Name:Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus.
Age: 1 Year 11 Month ++

Gambar ni diambil minggu lepas sewaktu we all pulang ke kampung sebab ada kenduri kawen my cousin.Cuba perhatikan gambar ni,ada persamaan tak between ibu n anak ni?Tengok saja cara senyuman ngan mata yang sepet tu...Warna kulit sememangnya sama dan juga kening yang lebat tu.Hidung plak dua-dua ala-ala mancung tak berapa nak mancung gitu...ekekeke

3 comments:

El-Zaffril said...

Senyum sikit je... eh... serius ke kau nak buat buffet cheese kek... weeahooo... harus aku war-warkan di blog aku... wanyway... boleh tapau tak?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha..hidung mancung tak berapa nak mancung yer...

btw good luck..

mama zharfan said...

me singgah tgk pic..good luck!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin