Wednesday, June 02, 2010

The Cutest Mama & Baby Contest


Contest lagi..hihihi kali ni contest anjuran blog http://budakbarubelajarbisnes.blogspot.com/. Tajuk contest nya adalah
 
So ni lah dia pic aku yang perasan comel bersama gegirl ku yang sememangnya comei lote..tettt
 

Nama anak:Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus
Umur: 1 Tahun 11 bulan++
Tarikh Lahir : 27 Jun 2008

Gambar di atas tu diambil sewaktu kitorang bercuti di Langkawi last month.Gambar ni berlatar belakangkan kehijauan di Sheraton Langkawi Beach Resort.Pandai plak Damia bila Mama suh pose macam tu dia pun ngikut je...hehehe

Click here to join

7 comments:

[-suziey-] said...

hiks..good luck:)

maribeli said...

amboi, pandainyer damia posing cute mcm tu yer...

tp nati letak blog maribeli dlm blog list awak yer...

tq coz sudi join contest yg x sberapa ni...

wish u luck!!

mama zharfan said...

good luck yer :)

El-Zaffril said...

Pagi pagi buta update blog... hua hua hua

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:thank dear

maribeli:dah letak dah link blog tu

mama zharfan:thanks gak suzie :P

El:update blog pepagi buta la besh..nyaman je rasa...hahahha

kakyong said...

gud luck... tingin nak join.. ade ke foto ibu & anak2 nih.. hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kakyong:meh la join kak yong...sekadar memeriahkan contest kenkawan..kalau menang memang rezeki la

cepat godek2 pc cari pic2 comel ibu ngan anank-anak tu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin