Wednesday, June 02, 2010

Tolong lah aku kawan-kawan semua

Aku terasa macam nak tukar layout dan background blog aku ni...Banyak kali dah aku dok buat,tapi semua cam ada tak kena,macam layout yang aku guna skang ni,bila aku gatal nak upload pic besar2...ada plak sikit pic yang tak nampak...widget2 kat side bar tu pun separuh nampak separuh tak...nampak cacat la...serius aku tak reti nak setting2 ni..

Pastu background blog aku ni pun kejap keluar kejap tak...pasai apa ek?serius la banyak cacat-celanya blog aku ni,aku sendiri pun tak puas hati apa lagi korang2 yang jenguk blog ni kan.

So tolong ye kenkawan semua,korang bagi la link atau pun tutorial camna nak buat blog aku ni nampak simple, kemas dan best mata memandang...huhuhu demand macam-macam plak aku ni.

4 comments:

El-Zaffril said...

Nak simple macam mana Haiza... macam aku punya kah?

Nana said...

cuba minta tolong kat mamatisya dia terer bab2 menyetting ni hehehe

[-suziey-] said...

kena setting kat outer wrapper tu..besar kan size dia..sbb tu gbr dpt separuh sbb xckp tempat..sidebar wrapper pn besokan sket size dia..

kakyong said...

haiza,
hadiah dah sampai.. thanks.. comel.. suka ..

kalo widget di sidebar nampak sekerat tu.. u yg kena adjust size banner @ foto yg u tepek tu.. not a big problem.. cuma kena adjust sikit jer.. sblm save tu, klik pada bhgn rich text & adjust foto jd kecik.. just guna mouse utk drag in/out... faham ker?!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin