Thursday, July 30, 2009

---->@1001 wajah anakku

terasa macam nak kongsi wajah2 anak kesayangku dengan semua kenkawan...so jom Layannnnn......

saja layan blues tengok gambar anak...terus godek2 guna photoscape...ni lah hasilnya...akan ada banyak lagi lepas ni...tunggguuuu

4 comments:

Farah said...

kdang2 tgk damia ni macam baby boy pon ada kan..ni mesti ikut muka papa die ni..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Farah:ekeke bukan Farah sorang jek yang cakap macam tu...ramai yang nampak Damia bleh tanya kat saya....ni lelaki ke perempuan padahal masa tu Damia siap pakai skirt lagi ...pun boleh lagi orang tanya dia ni lelaki ke perempuan...hehehe

Momma Mia said...

ooo damia nih dah setahun lebih ek... adik Damia baru nak masuk 1 tahun 14hb nih. heheheh.. Lebat la rambut dia... bleh ikat, jeles la adik damia.

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Momma Mia: jeles jangan tak jeles tau...hehehe..rambut Damia ni memang dari lahir dah lebat n hitam berkilat...tapi yang bestnya masa lahir rambut dia kerinting hakus tau tapi lepas cukur masa umur dia 2 bulan ...terus rambut dia jadik cam ikal2 gitu...tak lurus sangat n tak kerinting pun...Damia ni bukan bagi orang ikat or letak klip kat rambut dia...mesti dia tarik2...kalau dapat pun kejap jek la

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin