Thursday, July 09, 2009

--->@Award Bintang Paling Popular~~from Watie :P

Perasan la plak aku ni..ekeke..actually aku dengan bangganya nak bagitau yang aku dapat award..1st Award plak tuh...aku kalau jadik artis 50 tahun pun belum tentu bleh dapat award tau..baik aku berblog jek...tak sampai 3 bulan berblogging ni..dah bleh dapat award...bayangkan kalau 10 tahun...mau penuh blog aku nih dengan award..perasan lagi.

Award yang terhebat ni datangnya dari Watie a.k.a Mummy Qarissa.Thanks Watie sudi bagi award ni kat I...terharu ni..Syarat tuk dapat award nih senang jek...just post jek dalam blog kita pastu mention kan sekali dari siapa datangnya award ni..jangan lupa linkkan sekali ke blog dia tau..pastu kene bagi kat 15 orang rakan2 lain tapi aku tak tau nak bagi kat sapa coz aku masih kurang rakan dalam ni....hehehe...so kepada sesapa yang nampak award ni kat blog aku nih...korang amek je la award ni tepek kat blog korang..biar kita sama2 dapat award...hehehe




p/s:psstt Watie..pasni kalu ada award lagik pas2 la kat i ekk.....wah giler award la plak... :P~

2 comments:

Watie Aziz said...

Hhehhe..tq yang ..sudi tempek award i dalam blog u ..really appreciate it!! hehhehe... sure2 ..nanti ada award lain, i akan bg lagik..hheheheh..:)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Watie:takdehal lah...dapat award mestilah kene tayang...tambah2 award dari supermummy macam yew..lagi lah mak bangga noks

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin