Saturday, July 25, 2009

---->Aku bermimpi di siang hari ke ni?

Macam mimpi plak rasa
semalam pergi Mcd Taipan usj
lalu depan True Fitness Centre kat Taipan subang ni
aku cakap kat mak aku
"mak orang rasa macam nak register jek kat True Fitness ni..badan pun dah naik ni lepas ada Damia ni"
mak aku cakap pergi je lah
*
*
*
*
Tiba-tiba...
*
*
*
*
*
*
*
*
Baru sepuluh minit yang lalu
ada orang dari True Fitness call aku
cakap aku terpilih tuk pergi trial class dia
rasa-rasanya aku tak pernah pun register tuk mana2 fitness centre sebelum ni
tetiba jek dia cal aku
padahal semalam baru niat jek nak pegi
tau2 jek harini dorang dah call
*wink*wink* senyum sambil melompat-lompat
set kan appoinment jumpa hari Isnin malam kul 8.30 malam
siap bleh ajak kawan lagi
apalagi ajak en.somi ku lah pergi
biar sama-sama kurus dan sihat
cantik menawan ....giler hovers berangan
p/s: Ni kot dikatakan pucuk dicita ulam mendatang..betul ke peribahasa aku ni...blasah je lah...janji aku suka...i likkeee

4 comments:

Watie Aziz said...

Haiza, true fitness memang ada call centre yg akan call cust utk datang preview yang...i pun selalu dapat tapi malas pergi..wakakak..

nanti dia akan explain everything but secara asasnya, mmg dia akan suh u join the club ah ... thats the main point .tak silap i, dia ada 7 hari trial... kalau takder, u demand dulu sebelum u sign up... since u memang dah plan nak sign up, mintak lebey2 sket bnefit cam extra day ker ..i tak pasti boleh ker tak ..tapi kalau i mesti i mintak ..wakakaka...

tapi tak silap i 7 hari free trial tuh mmg le dapat ..:)

gud luck dear...:)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ekekeke ye ke....huhuhu..kalau tak silap i kan...dia cakap ada 2 minggu trial ...memang datang hari isnin ni dia ada cakap nak explain pasal semua dia punya package ngan class2...takpe lah pergi je lah...bende free...kalau rasa cam tak puas hati n malas nak gi dah...lepas ni makan julap je lah seminggu...pastu berak2 sampai kurus....muakakakaka...teruk betul mak ni kan noks...tapi pelik gak kan...macam mana dia bleh dapat my number n sebut dengan nama yang jarang2 orang panggil i...muehehehe

UmmiKhayra said...

Hehehe haiza, cepat2 join.. ok kalau betul2 serius nak buat.. sebab bila lagi nak bersenam kan? hehehehe jangan jadi macam saya.. tapi saya g tuk fitness first.. pegi sebulan je rasanya, pastu tak nak g dah sebab dah pregnant.. terus benti.. hahahhaha rugi je kan? padahal kitorang dapat rate murah giler.. :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

muehehe...atas sebab2 yang tak dapat dielakkan..saya tak pegi pun appoinment dengan awek true fitness tu....tapi dia suh buat appoinment hari lain...gigih tu dia nak suruh orang join...UK badan dah kurus kecik pun pergi fitness centre gak ke?...ekeke best best..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin