Friday, July 24, 2009

---->@One Drop Perfume dari UmmiKhayra

Dah lama cari ODP(One Drop Perfume) ni .....kat tempat kerja ada gak yang jual...tapi RM45.00 sekotak tak kira apa jenis pun...tetiba nampak UmmiKhayra iklan kan kat blog dia ...actually UmmiKhayra ni ada buat contest sempena 2nd anniversary dia....so dia jadikan ODP sebagai hadiah tuk contest dia tu...sambil2 tu dia nak buat pelancaran rasmi blog ODP dia nih....aku yang dah memang selalu usha2 blog UmmiKhayra ni ...memang tak lepaskan peluang la untuk mengorder ODP ni kat dia.....

Kebetulan masa aku dok usha blog One Drop Perfume dia ni,ada dua tiga orang kenkawan sedepartment ngan aku ternampak gak pasal promotion yang UmmiKhayra ni buat...so semua pakat nak....Jadi aku pun terus je lah order ngan dia....bagi aku harga yang ditawarkan ni agak murah.....so aku terus sambar 5 kotak tadi...ni lah dia hasilnya

tuk aku sendiri aku order set kaler hijau tu...tuk en.somi ku set kaler hitam tu...then lagi 3 tuk member opis aku....best tau berurusan ngan UmmiKhayra a.k.a Ninie ni...dah la cepat...semalam order hari ni dah dapat barang....siap hantar by hand lagi..dia cakap sebab dekat jek tempat aku ngan dia...aku sangat menghargainya...sehingga membuatkan aku nak order lagi...harus tau...sebab ada dua tiga orang lagi yang nak tau...aku bab2 menjual ni memang pantas skit...hehehehe

Bagi aku oklah ODP ni...bau memang best macam yang original nya perfume...tapi tang no alcohol tu yang best tu.....oklah kalau ada sesapa nak order ODP dengan harga yang murah bleh lah singgah kat sini ....cepat woii tengah promotion ni...anda pasti berpuas hati...wah siap tolong promote...jangan marah yek Ninie..

*Tengok Damia siap nak tolong promote lagik...siap pegang pamplet(betul ke aku eja) lagi...

p/s: UmmiKhayra ni best tau....tadi jumpa cam 1st time jumpa boipren ..sama2 tersipu2..segan2...sampai nak salam pun terlupa...ekeke

p/s:Anaknya si Khayra tu sangatlah comel...siap nak suruh aku dukung lagi...siap sua2 tangan lagi...i likeee.....

p/s:Thanks a lot Ninie sebab sudi hantar ODP tu....sure lepas ni I akan order lagi dengan u....muaccchhhs

4 comments:

Intan said...

Wahhh haiza jumpa UK ye...kan kan rinie nie sweet dan soft spoken je kan orang nya :)

Lepas nie wangi larrr cik puan haiza kita nie ye ;)

UmmiKhayra said...

Hehehhe ayooo... pujian yang nun tinggi sampai atas sana.. kembang sket.. Niff3

Thank you haiza sebab promote ODP tu.. hehehhe terima kasih ya... Sangat menghargainya.. :) Lenkali leh beli lagi.. :D

Tu la, macam kelakar je kan.. sampai2 tu bleh je salam2 bagai, balik tu, terus lupa sebab segan2 agaknya.. Khayra je yang tak reti malu.. Amik hati tu... :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:ekeke memang tersangat la sweet n soft spoken nya pn ninie kita nie...kecik molek jek orangnya...wangi ke?...harus tau wangi yang kang cik abang lari plak..jenuh nak kejar nanti...hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

UmmiKhayra:eleh kalau kembang pun tak kembang mana nya...awak tu kan kecik molek jek...kembang pun kembang skit jek..hehehe...tu la pasal bleh plak kita ni lupa nak salam...yang sorang amik barang yang sorang amik duit pastu dua2 terus blah..hehehe..nasib khayra yang comel tu tak segan2....anyway thanks again ye yang sudi hantarkan my order tu...next time kita leh berurusan lagi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin