Thursday, July 09, 2009

--->@Usaha tangga kejayaan tau Damia

betul tak title en3 aku kat atas tu?....mestilah betul..so tadi dapat satu video dari my sis...dia kata "kak kau tengok anak kau kene buli"....tapi lepas aku tengok macam best plak nak masukkan dalam blog ni...apa lagik layan je lah..video record dari hp cap ayam adikku ini....sangat blur...bwekkk....hihihi

bagus Damia...jangan mudah mengalah walau sampai terkoyak baju tu...clap...clap...clap

p/s:actually video nih menunjukkan usaha Damia nak mengeluarkan wallet dari dalam baju dia....kejam kan?...hihihi

5 comments:

Jiey^Mien said...

Effort tu yang penting.. =)

Watie Aziz said...

hahahaha...comel lah danmiaa nih ..so bijak lah ..kiut jer tgk dia tak putus asa kan ...hehehe...

Watie Aziz said...

alamak. aku excited nak mengomen sampai salah eja nama anak rog ..wakakaka.. DAMIA ...aku tambah sket .DARLING...hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Jiey:tul tu..bukan senang nak tengok baby besar Damia ni berusaha nak buat sesuatu sampai berjaya...so I trust that all babies ni sebenarnya memang akan berasa tak puas hati kalau apa yang mereka nak buat tu tak berjaya..they will keep trying and trying.....go Damia go

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Watie:uiks Yang best gak nama Danmiaa tu jangan Danmiang dah ler...tergaru-garu anak mak tu nanti noks...hehehe ...ni skit jek ni banyak benda lagi yang nak kena uji Damia ni...tul tak noks

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin