Saturday, July 18, 2009

---->@Damia dan durian di tepi sungai

Apa benda la agaknya title entry ni sebenarnya....mesti semua orang dapat agak ianya berkaitan dengan Damia,buah doyan dan sungai...wah tak ingat tajuk dia..hover gitu...gini citernya..

Pada suatu hari...huhuhu poyos cam nak citer drama purba plak...maleh nak merapu ni dia alkisah di sebalik tajuk entry ni...Hari Isnin hari tu kami sekeluarga balik ke kampung my hubby kat Pahang,saje nak menghabiskan cuti2 yang ada .....ni kira lepas balik dari Lake Town..lepak2 jap kat umah semalam then terus gerak pi Pahang plak...best wooo balik cni sebab...macam2 ada...dekat tasik,dekat sungai,dekat air terjun,dikelilingi oleh ayam-ayam(my MIL ada buat projek ternakan ayam daging) cuma tempat shopping jek takdek takda hal la tu huhuhu....


Antara aktiviti Damia kat sini....ni dia...jeng jeng jeng lagi

*

*

*
*

*

*Jalan-jalan kat dusun buah-buahan...


*Mandi sungai


*Makan doyan...


*Last sekali minum susu...

Cam biasa diri ini sangat malas nak menaip panjang lebar...jam pun dah pukul 2.30 pagi...mata dah macam ada "batu atas ada duduk"...ngantuk gilos..pagi kang nak koje lagi...so berhenti berharap eh berhenti merapu...mari layan jek video2 terlampau dari pojaan hatiku...Damia Batrisyia...


video

*Damia dengan abang Haikal...


video

*Damia yang terlalu seronok dapat main air...tak takut sejuk langsung...Papa simbah air kat dia pun dia rileks jek...


video

*tengok la gaya dak tomei ni mamam buah doyan tu...beria2 betul..siap pegang buah duku langsat lagi kat sebelah tangan tu....gelojoh tul la busuk mama ni


P/S: Best wooo....cuti dihabiskan dengan macam2 aktiviti...layan Damia n Papa .......ni pun bleh lah 5 atau 6 bulan sekali nak dapat cuti panjang gini...kalau tak..keje dari pagi sampai ke malam...kaya tak jugak...takpa takpa...teruskan berusaha..kaya tapi tak bahgia...tak guna gak kan?...renung-renungkan lah...cewaahh

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin