Saturday, July 11, 2009

---->Damia dan Oreo..

Gambar diambil ketika Damia sedang asyik menikmati biskut Oreo kegemarannya....biskut tiger pun dia bedal tau..aummmm....


*Gambar saspen ketika mengoyak plastik oreo tu

*Termenung setelah berjaya menyumbat beberapa keping biskut kedalam perutnya

*gendang gendut tali kecapi

kenyang perut suka hati...

*tersandar kekenyangan
p/s:tolong jangan adjust scrin pc anda...gambar ni memang kabur hasil tembakan dari camera lamaku...
p/s2:lepas ni mungkin takde update di blog ku untuk beberapa hari....nak pergi jalan2 tenang kan minda....huhuhu...asyik keje jek mana bley tahan...

4 comments:

Watie Aziz said...

alah bestnya tgk dia mamam oreo ..banyak dah ker gigi damia yang? Q nih i tak berani bg makan keras2 ..my hubby lagi lah ..semua tak boleh....hu hu..

Farah said...

amboi makan oreo sampai comot2 muka anak dara sorg ni...hahaha

haah kan..saya pon sama rase nak bercuti sgt2 huhu

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Watie:Gigi Damia ni baru ada 2 batang jek kat bawah...kat atas pun dua batang tengah segan2 nak tumbuh...tapi Damia ni memang dah mamam macam2 dah yang...so far..alhamdulillah tak pernah lak dia tercekik...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Farah:ekeke..Damia ni memang suke makan oreo tu..maybe sebab rasa coklat dia tu kot..jom sama2 gi bercuti...letey dah asyik keje dari pagi sampai malam...ni pun baru balik dari perak...petang kang nak ke pahang plak...best best

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin