Sunday, July 26, 2009

---->@Hi-Tea di Sheraton Subang

Tengahari tadi...kitorang sefamily pergi makan Hi-tea kat Sheraton Subang...makan dari kul 1 tgh hari sampai kul 4 ptg....Damia tu sampai tertido sebab kekenyangan..padahal makan puding roti ngan kek jek dia tu....huhuhu siap makan ice cream lagi...macam mana la tak demam anak mama sorang ni....

Actually pada masa yang sama ni...atuk n opah Damia ni ada buat gathering ngan kenkawan lama dia...so kiranya aktiviti dua dalam satu lah ni.....makan ngan family n makan ngan kenkawan lama....my mum ajak kitorang supaya leh temankan dia katanya...alih2 bila dah sampai beria2 dia melayan kenkawan dia...takpelah...we all still enjoy ourselves here....tak heran pun...bagi can opah lepak2 ngan kenkawan dia plak kan...

Kitorang kalau takat makan kat hotel Sheraton Subang ni...dah tahap muak dah...maklumlah kerja pun kat sini...sure le selalu datang makan kat restaurant dia...dapat harga murah plak kenkadang lepas makan blah jek tak yah bayor...semua main 'kautim' jek....hohoho...jahat2...layan gambor la yek....sakan ni bergambor..

*Antara makana yang Damia makan....selera tau dia..

*Ni plak antara makanan yang berjaya ku sumbat kedalam perut ku...hohoho
Ni baru suku jek tau...ada berlambak lagi yang tak dapat ditunjuk disini....




*Skang kat sini ada promotion Sarawak food....aku tak penah try lagi...tapi promotion ni tuk dinner jek...tak dapek la nak merasa lagi




*Ni kat kolam ikan kat luar restaurant tu....Damia suka giler biler bawak dia tengok ikan2 tu...siap nak terjun tangkap ikan tu pun ada...geram agaknya



* Ni kat swimming pool dia....time datang makan2 camni lah aku bleh nak beria bergambar bagai...time keje...takda maknanya berposing2 ni sume..dedikasi sungguh tau
p/s: Kalau ada sesapa yang nak try makanan kat Sheraton subang ...bagitau lah aku....manalah tau kot nasib korang baik n aku plak sangat baik nak bagi korang 50% discount nanti...kan untung ....hehehe

2 comments:

UmmiKhayra said...

sedapnya damia makan.. hehehhehe eh, Haiza bleh dapat 50% off ke kalau makan kat situ? Ada link dengan sheraton ke? :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

UK:ekeke link separuh kuat jek nih...hihihi haiza keje kat sini lah...memang staff bleh dapat 50% diskaun ....kalau ada yang nak mai makan..bg tau la...bleh saya sign kan bill tu tuk 50% diskaun....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin