Thursday, February 11, 2010

Atuk Saloon

Atuk Damia a.k.a abah aku dah bukak saloon skang ni...wah kelasss gitu.Dahlah pandai masak,pandai menjahit skang dah pandai nak potong2 rambut plak.Eh eh jangan berfikiran serong ye...abah aku bukan jenis yang lembut-lembut lemah gemalai tu tau,abah aku maintain power dan gagah perkasa,kalau tak...takkan sampai 5 orang anak-anak dia. :P

2 hari lepas abah aku dah bukak saloon dia...dekat jek ngan umah.Kat belakang umah dia ni jek.dan customer pertama dia....sapa lagi kalau bukan cucu dia a.k.a anak aku yang aktif ala-ala kanak-kanak ribena tu...nak tengok hasil tangan abah aku?..

Ni rambut dia sebelum masuk saloon bulan lepas...rambut tutup mata gitu


*


*


*


*


Dan hasilnya setelah masuk atuk saloon....tada...





hasilnya rambut depan Damia yang berjaya di potong oleh atuk...adeii habis senget-benget rambut anak Mama ni.Huhuhu actually abah aku ni rimas betul tengok rambut Damia ni sebab rambut depan Damia ni jenis turun ke depan,so bila dah panjang duk mencucuk2 mata katanya.Tu yang time aku keje,habis dia 'kerja'kan rambut depan Damia tu...disebabkan Damia yang tak reti duk diam..maka hasilnya...lu tengoklah sendiriiii... :P

p/s:ada sesapa nak try 'Atuk Saloon' ni?muahahaha

4 comments:

[-suziey-] said...

erkk kena pk dulu la nk anto ke x kat atuk saloon ni..ekeke:p kelakar tp still comel..bdk2..cam mana gaya pn tetap comel

Jiey^Mien said...

comel la..
=)

Ummi Salsabila said...

comella rmbut br damia..aufa pun cut rmbut.nenek salon..hehe.nnt upload pic die lak.hehe

Queenin Murni said...

ahahha.. adam pon baru potong rambut semalam.. pendek.. dah mcm budak darjah 1 kata bapak dia.. :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin