Sunday, February 28, 2010

Blogger's Family Day 2010


Date: 28 February 2010 (Ahad)
Time: 9am - 12pm
Venue: Taman Tasik Perdana, KL
Theme: U look BLUE
Concept: Potluck
Fees: FREE


Jam dah pukul 2.45 pagi...aku still duk ngadap lappy lagi...masih sibuk nak menghupdate blog yang dah 2-3 hari tak update...owwhh patutnya aku kena tidur awal sebab pagi nanti aku nak menjoinkan diri ku ke blogger's Family day 2010 anjuran Suziey ....adehh parah ni kalau tak terjaga pagi kang...padahal dalam hati sangat berbungan riang dan tidak sabar nak ke gath esok walaupun terpaksa drive sendiri ke KL nu...adeii

Ramai gak rakan bloggers yang akan join gath ni dalam 50 bloggers with their Famliy.Aktiviti yang akan diadakan juga nampak menarik...bleh tengok kat blog penganjur segala detailnya ok..

So skang aku nak pi tido dulu...kang takut lambat plak...harus terlepas photo session nanti...huhuhu pada yang join gath ni...kita jumpa pagi kang...kalau nampak muka saya yang poyo ni....sila2 lah tegur ye kerana saya adalah sejenis pemalu yang sukar nak mengaktifkan diri jika anda tak aktifkan diri anda dahulu...huhuhu ok semua daaa...

p/s:mau tidur sambil bermimpi indah tuk gathering esok...muahaha sangat hovers okeh

2 comments:

Ummi Salsabila said...

sgt best..sgt jeles xdpt join..sgt sedih..:(

Intan said...

Selamat bergathering esok Haiza!

Den kalo leh join sekali pon mmg tak leh nak join gak this time around coz Intan dan Arissa tak sihat, takut berjangkit kat yg lain laks :(

So hv fun kay 2morrow!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin