Monday, February 01, 2010

Mak cuti hari ni ....

Damia demam still tak kebah2 lagi,tengok dia lemah gemalai macam tu terus tak sampai hati nak tinggal dia kat umah.amik hp,sms bos kasitau hari ni nak amik emergency leave.Pe'el Damia ni bila aku ada kat umah,mulalah nak membuli aku,hari ni jek 3 kali aku start keta tengah hari panas terik tadi semata2 sebab Damia nak jalan2 naik kete,terpaksa la mak bawak keta pusing2 keliling kawasan umah nih...pastu baru la dia diam n tertido,bila terjaga mengamuk lagi nak naik kete,adeii jawabnya memang 3 kali la aku ulang alik bawak dia naik kete.Memang manja anak aku sorang ni.Ni namanya manja sambil membuli....anak punya pasal....mak turutkan ajelah nokss...ni skang dia tgh tidur,jap lagi nak bawak dia gi Mydin.nak beli barang skit.sure happy dia nanti..isk isk isk Demam-demam pun nafsu berjalan tetap tinggi ye nak oi..

6 comments:

Ummi Salsabila said...

huhuhu.dasatnye mia bermanjo dgn mama dia.hik hik.psycholgy bdk dgn mak sndr mmg cmtu kan.get well soon dear..

Jiey^Mien said...

Mia, cepat sembuh yea nak..
Takmo la buli2 mama..
Siyan mama..
:P
*sejibik cam ian*

Farah said...

hahahaha sakit2 pon leh buli mama die ek..semoga cepat sembuh k damia.

MamaDamia a.k.a Haiza said...

US:memang dasat tahap bermanja Damia ni skang....hari ni jek lepas balik keje pun kena buli lagi ngan Damia.ajak kuar naik kete...4 kali gak la duk pusing kawasan umah ni...adei la

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Jiey:Alhamdulillah dah baik sah demam dia,cuma pe'el baru lepas demam ni yang tak tahan ni..."pe'el nak naik kete tiap kali nampak muka Mama"...:P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Farah:time sakit la seronok membuli coz Mama kesian tengok...tu yang layan kehendak dia tu...tapi kalau dah sihat pun membuli gak baru betul haru ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin