Friday, February 12, 2010

Ma Mok

apekebenda lah tajuk entry aku tu ek.takde lah 2-3 hari ni bila aku jejak je kaki kat umah mak aku lepas balik keje,Damia nampak jek aku,terus dia cakap "MA MOKK...MA MOKK".Jenuh la aku duk pikir,ape la yang dicakapkan dik anak aku tu.Bila aku tanya mak aku,mak aku gelak2 cakap sebenarnya Damia tu cakap "MAMA GEMOK" ....erkkk sentap okeh...So skang ni bila aku marah dia jek sure dia akan ulang ayat ni banyak2 kali dengan suara yang kuat....ciss...

p/s:Memang aku kena kuruskan badan,sangat tersentap rasanya bila ada budak umur 19 bulan ++ cakap aku gemok...

6 comments:

Ummi Salsabila said...

hihi.klako bc entry nih.mane die dpt perkataan tu..hehe.pandai tol.tp sedih mama dibuatnye..

[-suziey-] said...

hahaahaa..lawak wei..adeiii...nk pecah prut..adoi..sabo jela..mmg xde insuran..ekekek:p seb bek comel..

pstt..hehe..pttla taste slalu sama..aquarius rupenye:p nti kita celebrate kt lake garden ok..dgn mknan yg berlambaks itu..hahaa

green apple said...

adehh, saper la ajar dia panggil mak dia camtu, kalau anak aku la panggil aku camtu di saat-saat aku tgh gigih berlapar, aku bukan stakat sentap, aku rentap terus sumbatkan lam lemari.

*abaikan aksi ini*

MamaDamia a.k.a Haiza said...

US:hehehe mula-mula dengar dia sebut pun rasa cam klaka jek bunyi dia,tapi bila dah tau maksudnya...adeii geram terus

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:hahaha sampai nak pecah perut gelak,baru baca jek tu,belum dengar dia sebut lagi..nanti ingat kalau ada peluang,nak record jek time dia sebut tu...

psstt gak..betul...betul..betul kita bleh berangan macam gath tu birthday party kita...muahaha

MamaDamia a.k.a Haiza said...

green apple:ganas nya la ko ni...ekekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin