Tuesday, February 16, 2010

Damia oh Damia

Oh anak saya dah pandai membaca.Dia juga sangat tekun kalau membaca.Tapi takat buku ABC,123 tu dia memang tak layan.Tapi kalau buku yang satu ni...memang peberet dia..
*

*

*

MAJALAH UJANG..

Siap baca dari first page sampai last page lagi u

tengoklah muka dia tu...beria2 duk baca majalah ujang tu....tengok lah gaya duduk dia tu...ekekeke

Kalau page yang berwarna lagi dia suka...lama jek dia tenung kat page tu...mungkin dia tertarik tengok kaler2 yang ada kat majalah ni kot

"apa pandang-pandang,nak baca buku pun tak senang.Jom Mama kita gi makan"

Selain dari buku merapu seperti di atas tu,dia juga amat menggemari citer Shinchan..buktinya lihat saja di screen tv kat bawah ni..citer Shinchan kan :P

Layan shinchan sementara tunggu nak pi dinner

"Cepat lah mama,sibuk nak tangkap2 gambar lagi,orang dah lapar ni"

p/s:Pic ni diambil waktu kat Klana Resort sementera nak tunggu waktu gi dinner. :P

1 comment:

[-suziey-] said...

umangaih..ujang..dasat btl

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin