Friday, February 19, 2010

Guess???


Ni la dia hadiah birthday yang aku dapat daripada my SIL,Kak Ezi.Dia ni kakak my hubby.Hari tu ada beli kat uptown jam Guess cap ayam.pakai 2-3 bulan terus jahanam.Masa beli tu pun ngan Kak Ezi gak...dia pun tau jam tu dah rosak.Agaknya sebab tu lah dia hadiahkan aku jam tangan Guess original lagi tu....Actually dia beli ni masa pagi sebelum jumpa aku semalam.Aku jumpa dia kat Dome Subang Parade n dia beli jam tu pun kat Subang Parade.


Nak harapkan aku...takdenya aku nak beli jam original ni.Tapi kalau gaji aku 4-5 ribu sebulan mungkin la kot.Hahaha.Bukan masalah kedekut tapi aku rasa duit aku ni banyak lagi kegunaannya yang lebih penting macam beli henbeg..ahaks tipu jek.Gaji yang ala kadar ni setakat duduk kat KL ni memang la tak cukup.ehh termerapu pasal gaji ni apahal lak...back to topic asal kita hari ni ye puan-puan


Memancar-mancar kilatnya tu.Nak pakai pun sayang rasanya.Hubby pun takde bagi hadiah kat aku besday kali ni..padahal memang tiap tahun tak bagi hadiah..cuma bagi anak jek :P


Tolong fokus dekat jam tu je ye...abaikan tangan aku yang berserabut tu ye...hahahaha


Buat Kak Ezi yang baik hati,thanks u so much..Memang Haiza sangat bersyukur dapat seorang kakak sebaik Kak Ezi ni.Walaupun Kak Ezi ni jenis yang happy go lucky tapi tetap prihatin dan sentiasa mengambil berat tentang kitorang sekeluarga.

p/s:Kak Ezi pun Aquarius gak.Birthday dia 9 February.So masa besday dia aku blanja dia 2 kg Cheese Cake from Dorsett Subang Hotel.Adilkan :P

1 comment:

lily azliyana @ mama zara said...

Baiknya kakak ipar belikan jam guess lagi..seronok tol dpt hadiah mahal mcm tu kan..hehe

nway, happy belatad bday yek..sori terlewat sket nk wish..=p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin