Monday, February 08, 2010

Mawi World...aku pun world gak

muahahaha tetiba nak tergelak lak bila aku bukak Friendster yang dah berbulan aku tak bukak tu,sekali aku duk tengok2 photo dalam tu,ternampak la satu gambo ni..

*

*

*

*

*

muahaha sila tengok betul-betul dan cari apakah persamaan antara aku ngan Mawi?...tettttt jawapan dia tang bibir senget sebelah tu....muahaha serius aku gelak sensorang pepagi buta ni..mahal gitu ..gamba klasik time 2005 waktu kegilaan terhadap Mawi membuak-buak...sehingga membuatkan ader sorang kawan kat tempat keje aku panggil aku 'WORLD'...hahaha betul tak Kak Ina?*aku tau dia bukak blog aku ni :P*

p/s: Nasib baik la papa pun suka botakkan kepala....ala-ala Mawi la plak..muahahaha *larik laju-laju*

8 comments:

Ummi Salsabila said...

hahaha.tergelak bc entry ni..ms ni mawi tgh top kan.ms tu kite pun mnt sgt die.muke pun blur je.bdk baru lg..kuyus slim btol die ms ni.

[-suziey-] said...

hmm adakah mase tu mmg tu pesen utk senyum bila posing..ekekek:p

Jiey^Mien said...

hahhaha.. tersangatlah world!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

US:Hahaha betul tu,dulu saya memang sangat giler dengan Mawi..rata-rata budak pompuan time tu memang giler la dengan Mawi ni....muahahaha takde la ensem mana pun..ni la kot nama nya 'AURA'

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Suziey:muahahaha memang kot suziey,time tu memang ni lah cara senyuman paling digemari...muahaha serius lawak gamba ni..*gelakkan diri sendiri plak*

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Jiey:World jangan tak world..Jawa pun jawalah...janji rock.. :P

ummikhayra said...

hehehehhehe memang sama tuuu... WORLD... time zaman kegemilangan.. la ni tak minat dah ek? :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Ninie:huhuhu skang pun minat lagi tapi lebey berminat pada 'Mawi' yang dah sah jadi suami tu(papa Damia) :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin