Friday, February 19, 2010

Happy Faces at Playground Contest


Cam lama plak rasanya tak join contest,ni pun baru perasan yang contest ni nak closed harini kul 10.10pm..sebelum terlupa terus baik aku buat dulu entry untuk contest ni..Contest ni anjuran Mama Syafi & Little World Gallery. Tajuk contest ni ialah Happy Faces at Playground Contest.So ni lah dia gamba anak aku yang ceria bila dapat main gelongsor.


Nama dak tecik: Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus
Hubungan: Anak manja kesayangan saya
Umur: 1 tahun 8 bulan
Tarikh Lahir: 27 June 2008

Damia ni memang suka sangat kalau dapat main gelongsor,tak kira kat mana2 pun...kalau ada jek gelongsor ni sure dia akan excited punya.Ok lah pada yang nak join contest ni,bolehlah terjah ke blog Mama Syafi ni.Segala syarat2 penyertaan semua ada kat sini..ok papai

~~~~~~~~~~~SEKADAR GAMBAR SELINGAN~~~~~~~~~~




1 comment:

adda said...

menten senyum aje dia main gelongsor yek.. manis betul hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin