Sunday, February 21, 2010

Avon Golden Circle 2009


Siang tadi aku pergi Intekma Resort Shah Alam sebab ada majlis anugerah Golden Circle 2009 oleh Avon.Majlis ini sempena meraikan wakil avon yang berjaya mencapai jumlah jualan yang mantap sepanjang tahun 2009.


Ye...saya juga adalah juara


Betul..betul...betul...anda boleh


Posing di luar dewan


Aku pergi sini ngan mak aku coz dia pun banyak tolong aku jualkan barangan avon ni...


anak ngan mak...sama naik :P


Ala-ala sangap gitu sementara menunggu yang lain sampai


Aktiviti pada sebelah pagi adalah ceramah motivasi diri cara-cara nak tingkatkan jualan.Masa dengar ni aku punya semangat jangan cakaplah...berkobar-kobar.Sapa taknak kan nak income bulan-bulan belas-belas ribu..bukan susah...jual barang Avon jek...cakap senang la beb..takda usaha tak jadik gak


Gaya cikgu disiplin ...muahaha jarang sekali aku pakai spek ni...sekali-sekala bila pakai...cam cikgu-cikgu pun ada ni

Lepas lunch aktiviti seterusnya adalah penyampaian sijil-sijil penghargaan kepada wakil avon yang berjaya membuat jualan terbaik di pasaran.


Sijil Unit Executive 2009

Kiranya aku jugak diiktiraf sebagai wakil avon unit executive pada majlis tu.So dapatlah aku naik stage dan dapat sijil serta brooch.Cantik gak brooch tu siap ada tulis GC 2010(Golden Circle 2010)


Kotak brooch


Tadaa,....tantikkan brooch ni

p/s:Aku ingat lepas ni nak buat online business jual barangan avon...kena fikirkan secara mendalam ni




2 comments:

[-suziey-] said...

waa tahniah..bakal bisneswoman ni..good idea buat online

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:baru bercadang2 jek nih...cuma tgh pikir camna nak buat coz avon ni banyak barang kecik2 yang harga nya 2-3 ringgit pun ada.takkan la nak suruh orang bank in kan 2-3 ringgit jek....ekekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin