Monday, March 01, 2010

Contest Aksi Gigit si Manja


Sebagai pembuka tirai bulan Mac 2010 ni...aku nak join contest tuk bulan ni anjuran MommaMia...Tajuk contest nya adalah 'Contest Aksi Gigit si Manja'...so ni lah dia gambar aksi gigit Damia tu


Baby's name: Nur Damia Batrisyia Binti Ahmad Firdaus
Baby's D.O.B / Age:27 June 2008 / 1 tahun 8 bulan
Mum's name: Haiza

Memang Damia ni pantang dapat belon atau apa benda pun yang boleh digunakan untuk asah gigi dia tu...pasti digigitnya pastu bila belon tu pecah mulalah melalak sebab terkejut..apadaa anak mama ni..

p/s:very last minute join sebab tarikh tutup contest ni adalah hari ni...harap masih diterima...

p/s:Pic ni masih baru dan panas-panas lagi sebab baru saja diambil masa blogger family day semalam...lagi citer pasal gathering tu akan di upload kemudian

6 comments:

Momma Mia said...

Rajin la Haiza join gathering. Damia pasti aktif giler kat sana kan?? Berpeluh2 tuh.

Good Luck dear & thanks joining my contest!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

MommaMia:Seronok join gath ni..dapat jumpa geng2 bloggers yang selalu kita jumpa kat alam maya jek..tapi bila dah jumpa malu-malu kucing plak...hehehe

Damia kurang aktif berbanding MBP gath haritu coz cuaca panas sangat..lagi satu sebab takde playground..bagus gak kalau tak pengsan mama dia nak layan dia nak main gelongsor...hehehe

Ummi Salsabila said...

aah,rajinla haiza pi gather2..seronok jupe kwn2 blogger.anyway,good luck for this contest.

Intan said...

Gud luck damia. Makin beso dah anak dara haiza sorang nie :D

P/s: Mana entry psl gath tu ;)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

US:Orang yang kurang kawan macam saya ni...kena la rajin join gath2 ni...bleh gak menambahkan kenalan..tapi serius memang alam blogger ni sesuatu yang menyeronokkan...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:makin besar n notty dia Intan...tapi pantang jumpa dak kecik ...mulut bising jek duk sebut'bibi..bibi'(read=baby)...petanda dia nak adik kot...hehehe

dalam proses nak buat entry gath ni...gambo banyak sangat..pening nak pilih...mau jek den letak semua sekali nanti...ekekeke..yang kat FB pun dah ditapis..ada separuh lagi tak upload

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin