Thursday, March 11, 2010

Top 12 Happy Faces at playground Contest

Alhamdulillah rezeki 2010 buat Damia...bukak blog pastu terjah blog Mama Syafi tengok dah ada keputusan top 12 untuk contest happy faces at playground yang dia anjurkan tu...tengok gambar Damia pun ada terpilih...rezeki Damia...besh weyy top 12 pun dapat hadiah saguhati katanya...

Ni semua gambar2 yang terpilih..aku amik kat blog Mama Syafi..memang gumbira sakan muka masing2...hehehe

Kalau ada yang nak tengok entry aku pasal contest ni bleh klik sini


Gambar ni la yang aku hantar untuk contest ni..

So nantikan keputusan top 3 yang akan di beritahu nanti...adiosss

5 comments:

Intan said...

Yeay! Rezeki damia :)

Fuh fuh moga damia is listed in top 3!

mamamiera said...

yea yea juge!!
mudah2an dpt pula rejeki besar terpilih top 3 ye dear.. ;)

bionic women said...

gud luck damia...

UmmiKhayra said...

rezeki2... harap2 damia mng... puh3

MamaDamia a.k.a Haiza said...

thank you semua aunty2....muacchhss

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin