Saturday, March 13, 2010

Ada style laaa..

Memang ada style..ada terlalu banyak style sampai aku tak tau style mana yang sesuai ngan dia..kalau ikut aku.... aku suka biar panjang jek..tapi kang abah aku plak rimas tengok..habis di tebasnya nanti...dah senget benget jadinya...eh ...eh...pening betul..meh tengok nih...macam-macam adaaaa

 

ni style pendek jek sebab baru lepas cukur...macam boboy la plak


tapi bila selit bunga...comei gak...teserlah ke'gegirl'an nya...hehhe

Panjang ni pun ok kot?..


tapi kalau pakai tudung lagi comei rasanya...tak gitu?


siap sepit segala bagai..


pakai hair band...ermmm ok gak


simple...sebab nak gi taman jek

nak tidur harus serabai...

ni first time kena tebas ngan atuk...cam pakai tempurung atas kepala jek hasilnya... :P


tocang dua camni...memang comei


Style ni ketinggalan zaman dah rasanya...huhuhu


Style ni bleh gantikan Noh kumpulan Hujan tu...samakan?


ni memang nampak ayu...siap lentok2 lagi


Pokok kelapak style...hehehe


bubuh kelip macam ni memang comei...tapi kadang2 jek Damia ni suka...selalunya abis di cabut buang kelip tu


Rambut depan dia ni memang takleh nak tolong...memang style mencucuk mata...mana la atuk tak geram..


Ni sebelum kena tebas ngan atuk...


Ni hasilnya skang...tak tau nak kata style apa...blasah je la

p/s:Oh ni aku story mory pasal style rambut Damia..jangan ada yang blur2 dah la ye..Agak-agak mana yang lebey sesuai ngan Damia ni?

3 comments:

bionic women said...

Syok nyer tengok rambut damia ni lebat sungguh...wat aper style pun cantik.Rambut ank kita x braper nak lebat so nak wat style2 ni trus nampak kulit pala.huhuuh.Aper pun style, damia memang cun, comel...Sukalah tengok rambut dia..ada petua ker nak lebatkan rambut anak?

MamaDamia a.k.a Haiza said...

cantik ke?...ekeke kenkadang bila dah panjang sangat nampak rimas plak...petua lebatkan rambut?...ntah takda petua pun,sebab memang baka rambut lebat..ekekeke

ummiKhayra said...

wahhhh lebatla rambut damia... syok tgk... :) apa-apa pun boleh style... still comel.... hehehhehe nini lak, husband yang suka tgk khayra rambut panjang... nini tak suka... rimas.... :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin