Sunday, March 21, 2010

Motherhood Expo @ Mid Valley

Owh aku tak pernah pergi expo ni sebelum ni..feedback dari blogger yang pergi last year..dorang kata besh giler..macam-macam ada...so this year aku pun sangat tertunggu2 expo ni..tapi bila pergi...adeii serius cam hampeh jek...takde apa yang menarik..


bayangkan aku leh bersungguh-sungguh ajak hubby pergi expo ni...sanggup tu gerak gerak dari umah kul 5 petang n sampai dekat kul 7..standard la KL...kalau tak jem tak sah...tambah-tambah kat area Mid Valley tu...


Ni booth yang first aku singgah...ala-ala tempat tilik nasib gitu...muahaha


Diorang scan cap jari kita,so dari situ dia akan bagitau kita ni orang yang macam mana,kita ni sesuai dengan pekerjaan macam mana...hehehe..


ni le dia cap jari aku


awek ni penuh dedikasi duk explain kat aku pasal karakter aku berdasarkan cap jari tu,...ok lah aku rasa dalam 49% betul...muahaha nak jugak taruk 49%..apa salahnya genapkan 50% kan...hahahaha

Dari jauh nampak booth ni aku cam excited jek coz ngan warna pink nya tu...pastu ada banyak gak barang...tapi harga dia adeii mahal giler walaupun diorang cuba kaburi mata hitamku ni dengan diskaun 20% tu...aku takat lalu...pandang-pandang jeling-jeling je la...kang kalu singgah kang mau terbang seratus dua nanti...huhuhuhu



Awek ni plak duk promote aku bola-bola api kaler biru tu...kata nya kegunaan bola tu ala-ala serbuk pencuci...masukkan ajer bola biru tu dalam mesin basuh tak yah masuk sabun dah....dia kata gerenti baju akan bersih tanpa kesan kotoran...harga sebijik bola tu dalam 200 lebey ...tapi beli kat sini dia bagi seratus lebey....boleh tahan sampai 2 tahun katanya...aku tak belilah sebab aku masih percaya pada kelebihan Dynamo...huhuhuhu


Kat sini aku memang suka..coz dia jual sticker tuk lekat2 kat baju...sangat la comeinya sticker2 tu semua..walaupun comei...aku sekadar usha2 jek...tak beli pun..hahahha selamat duit aku dasar kedekut


Papa yang kebosanan kat expo ni...layan PSP lagi best katanya :P


Kul 9 lebey kitorang pun gerak balik dari Mid Valley ni..sempat la melantak McDonalds dulu sebelum balik...cam biasa nama pun KL....jalan maintain jem...adei la

p/s:aku masih berhutang entry pasal cuti-cuti Kuching...jangan malas terus sudah...huhuhu

p/s: korang-korang yang pergi parenthood expo ni...apa pendapat korang..besh ke tak?

5 comments:

kaklong nuzula said...

Salam.. Tersampai sini dari google. Mmg duk cari org yg dah pegi ni.. Tak best ek? Ingat nak pegi sbb hari ni last kan. Takde ke booth tiny tapir? Nak tgk cloth diapers n baby slings... Rasanya thn lepas ada..

Intan said...

La ye ke tak best haiza? Intan tak p pon...mcm patut best je kan.

Tak jumpa watie ke kat sana? Dia p gak...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kaklong:ntah la kak long...tapi bagi saya memang tak ada apa yang menarik pun...untuk baby nya produk memang tak banyak..kalau ada pun mahal harga dia...ni pandangan saya je lah...akak try je la gi jenjalan tengok...setengah orang pendapat dia lain-lain :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:tu la pasal Intan..mcam tahun lepas dengar komen dari blogger lain kata besh expo ni...but bila pegi this year...cam kureng jek...huhuhu

tak jumpa plak watie kat sana...pegi lain2 masa kot...kalu tak silap watie pergi tgh hari kan...saya pergi petang...hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin