Saturday, March 20, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Ada sesapa yang pegi ni tak?...coz aku jugak akan menjoinkan diri ke sini...Ni adalah project 400 Nuffnang..sesapa yang berstatus Glitterati dan aktif berblog sure akan tau pasal Project 400 ni...nak tau apa dia project rahsia ni...ni lah dia...tadaaaaa

GATSBY DEODORANT STREET FAIR


Date: 17 April 2010


Time: 10 am – 5 pm

Venue: Front Foyer, Ground Floor,
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

So apalagi cepat mark calendar tu and make sure hadirkan diri ke Gatsby Deodorant Street Fair ni kerana terdapat berbagai-bagai aktiviti menarik yang diadakan di situ antaranya lucky draw yang menawarkan hadiah yang bernilai lebih RM 15,000 hengget ...woww besh ni mana lah tau nasib aku baik..leh balik bawak laptop ke camera ke sebijik..ahaks

Selain tu ada gak pelbagai game yang boleh kita join seperti Sumo Wrestling (in air bag suits!) *wah jangan ada yang balik muka lebam-lebam dah ler..ekeke*, gladiator battles dan macam-macam lagi...dah macam main game kat fun-fair dah gayanya tu..menarik kan?



masih blur-blur lagi..takpe..cepat pi tengok detail kat link atas tu ...pastu jangan lupa buat entry tentang activity ni sebelum 22 March 2010 ni ok...tata

Jumpa anda di sana.......

4 comments:

[-suziey-] said...

dgn pantas akn ku buat n3:D

El-Zaffril said...

Wah... kalau ade konsep pot luck... sure kamu akan bawa lemon cheese cake hari tu kan... weaaahooooo

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:bagus-bagus...harap2 kita berpeluang join event ni...bleh jumpa kat sana plak kan...hehehe

El-Zaffril:hahahaha mana tau ni?..nasib takde kan...kalu ada sure la lemon cheese cake tu berada di mana saja...hehehhe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

insyallah....kalau ader peluang akan ketemu semula kita....kali ni don't shy2...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin