Wednesday, March 03, 2010

Blogger's Family Day 2010~seronok bangat weyy


Tu la gambaran yang dapat aku bagi tentang Blogger's Gathering last weekend...sangat menggumbirakan walaupun cuaca panas terik.Memula aku cam cuak gak takut tak jumpa Taman Tasik Perdana nih coz kepala hotak ni duk kompius antara Lake garden ni ngan Taman Tasik Permaisuri...punya lah jauh bezanya...tapi dek kehebatan aku memandu berbekalkan map yang aku dapat dari en google...berjaya jugak aku sampai ke destinasi di tuju pada pukul 8.15 pagi...wah hebat gak sampai awal tu...hihihi

Nia a.k.a unlistedone...blogger yang aku kenal yang sama-sama salah port...ekekeke.

 
Yang bestnya masa sampai tu aku nampak ade lah 4-5 orang blogger ngan family memasing yang dah sampai awal dari aku.So dengan penuh kompidennya aku pun apa lagi suh adik aku bentang tikar kat bawah pokok sementara menunggu yang lain sampai...tak lama pastu Nia aka unlistedone pun sampai....tapi kitorang agak pelik sebab dah pukul 8.40 still tak nampak lagi muka-muka ajk apatah lagi Suziey...hahaha rupanya kitorang silap port...sebab tempat yang betul nun jauh ke dalam lagi...kiranya kena berjoging sket tuk ke tapak gath tuh...huhuhu apa lagi bungkus balik tikar tu dan dengan penuh rasa termengah-mengah tu terus menuju port yang betul...hahahaha ....tak pasal-pasal berjoging kat situ..

Sempat bergambo tanpa menyedari berada di tempat yang salah...ekeke


Makanan yang dibawa...cheese cake from Grand Dorsett Hotel

Elok jek sampai kat port yang betul..tengok dah ramai gak bloggers yang ada kat situ...Apalagi terus la beratur register.Lepas register semua blogger diberi tag nama.no lucky draw n door gift...


Tag nama


Lucky draw no...no 0076 tu membolehkan aku membawa pulang satu hadiah...hihihi


apa isi dalamnya?...hahaha rahsia


Goodie bag for kiddos

Dengan plastik2 sekali Damia ngap...hehehe


door gift for adult...thanks a lot to all ajk member yang sangat memahami sehingga menjadikan kipas itu sebagai door gift kerana kipas itu sangat berjasa kepada semua para blogger...hehehe


Lepas settle register,masa lepak-lepak bawah pokok tu,aku dengar orang panggil nama aku...rupanya MamaTisya yang panggil sebab dia nak bagi hadiah yang aku dapat sebab terpilih antara 7 pemenang bertuah giveaway dia...


Ni lah dia yang aku dapat dari MamaTisya...Sampul Wangi LovelyScents....thanks ye MamaTisya...i likeee 


bersama en.Badut...


Mr. Bubu ni pun aku tengok dah berpeluh2 sambil buat belon tuh...ekekeke cian dia..

layanzzz..



walaupun panas terik tetap nak posing...hehehe


with Farra Dhelina...sangat rugi sebab tak dapek makan serawa doyan Farra nih...

with Hanz....my belon kasih partner merangkap partner ragbi....muahahaha






Sesi mencabut nama tuk pertukaran hadiah sesama blogger...bila aku amik nama tu sekali aku tengok hadiah aku tu dapat kat puan pengetua..Suziey


me with Suziey

harap-harap suziey sudi terima hadiah tak seberapa tuh... :)

posing kat banner



my partner untuk game belon kasih a.k.a ragbi...ekekeke...kitorang dapat 2nd place...

gigih dan berkobar-kobar memasing ni

aku dapat hadiah dari QueeninMurni...dia ni senior aku masa kitorang study kat Uitm Manjung n Seri Iskandar dulu...tak sangka bleh jumpa kat blog....


Gambar mahal ni wajib upload...hahahha sorry e-car.....bersungguh-sungguh mak budak ni main game sampai lupa diri...tak pasal2 main ragbi ngan e-car...hahahaha


Bagus Khayra ni...ngantuk punya pasal...orang bising-bising terjerit-jerit main game pun dia leh maintain nyenyak...ekeke


with Nia..hadiah sebab menang amazing race...hehhe



Last sekali sebelum balik...sempat bergamba ngan Suziey

Overall kalau tanya aku...memang aku tersangatlah happy dapat join gath nih...Tahniah buat semua ajk yang bertungkus lumus menjayakan gath nih..Memang rugilah buat korang-korang yang tak join gath ni...

p/s: sangat menakjubkan...lepas je gath nih...koleksi sahabat saya di FB naik mencanak-canak...hehehe

p/s:pada sesiapa yang join gath ni,silalah tegur aku n bertukar2 link dengan aku...untuk merapatkan lagi sillaturahim..chewahh...daaaa

11 comments:

mama tisya said...

akhirnya update jua dr haiza..tu la murni ada ckp yg haiza ni junior die..murni tu opismates kita...kalo nk order sampul wangi tu,jgn lupa inform ye

[-suziey-] said...

hehe..thanks for joining..ouh i like ur prezzie ok..berbaloi2..ekek:p

lawakla time game tu..punyela gigij nk smbut belon smpai terhempap plak si e-car..:p

ita cutevirus said...

hai haiza...

ita tgk haiza dari jauh je... segan nak tegor...

huhuhu... anyway, selamat berkenalan... follow ita yer..

Nana said...

haiza..
sorry xsempat beramah mesra...
selamat berkenalan...

Hanz said...

haiza...ampun..balinganku membuatkan mu betul2 jatuh tergolek..kita dapat nombor dua yer?hheheh...dah minum dah? wink! X dapat nak join game2 lain sebab Hambali nak nenen, si abang nak ke toilet...melepas 2 game lagi...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mamatisya:gial amik masa nak buat entry pasal gath ni...sebabnya bila bukak blog asyik dok sibuk terjah semua blog2 lain...bukak FB plak duk sibuk ngetag...hehehe

sure...kalau saya nak order nanti...saya bagitau :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:hehehe sebenarnya tak reti nak beli hadiah apa...tu yang teringat stok barangan avon yang memang banyak kat umah ni..apalagi terus jadikan hadiah...ingat nak bagi semua mekap set..tapi duk teringat yang ada kaum adam join gath nih...kang tak pasal2 bermekap plak cik2 abang tu kang..hihihi

hahaha masa main game tu memang lupa diri betul...tau-tau dah main ragbi jadinya...ekekeke

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ita:memang ramai yang malu-malu kucing time gath nih...lepas ni kena buangkan rasa malu tu...kalau tak...rugi tak dapat berbual mesra..hihihi..i dah polow u bek

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Nana:kita akan beramas mesras kat blog ye..nanti bila dah jumpa lagi kat alam nyata..blehla bertepuk tampar plak...hihihihi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Hanz:takde hal la yang...janji happy..tapi cian kt ecar..badan kecik pastu kena hempap ngan size XL ni...hihihi nasib dapat no 2..

minum?..hihihi rasa skit jek pastu takleh dah...bagi kat abah jek abiskan..hehehe

Ena Qalinsya said...

hai haiza...
baru nila tego, masa men game tu tak tego pong hehehe..
nnt isnyaAllah jmp lagi ye...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin