Saturday, May 15, 2010

1st Season - CUTE BABY IN B.L.U.E Contest


Last minute join ni...hampir-hampir terlupa pun ada...isk rugi woo...dah la contest ni hadiah dia sangat lumayan gitu.Ni dia contest anjuran szsh.blogspot & momguess.blogspot.Tajuk contest ni ialah 1st Season - CUTE BABY IN B.L.U.E Contest. Tarikh tutup contest ni adalah pada 15 May 2010 pukul 2 petang.Sempat lagi ni kalau ada yang nak join lagi :P

So ni lah gamba kanak-kanak biru ku itu
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Gambar ni di ambil masa gathering gelombang biru yang giler happening dulu...huhuhu...siapalah penganjur yang terhebat di pasaran tu ye?...huhuhu :P

Nama anak: Nur Damia Batrisyia Binti Ahmad Firdaus
Umur: 22 Bulan ++ (cepatnya anak aku dah nak masuk 2 tahun)
Tarikh Lahir: 27 June 2008


" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

p/s: Nak tengok detail pasal contest ni bleh klik sini & sini 

3 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah..blogwalking sambil tgk pic...good luck!

[-suziey-] said...

salam terjah...checked n approved..good luck ok:) thanks for joining..

~~@lyci@~~ said...

gelombang biru tu mmg happening kan hehe..

gud luck!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin