Friday, May 21, 2010

Mak penat tapi gediks nak berholiday lagi ni noks

Tetiba bengong plak nak letak tajuk entry cenggitu.huhuhu kul 4.30 pagi tadi ni baru sampai dari Utara...cuti-cuti utara gitu..Lepas pi Langkawi on the way balik bantai singgah kat Penang plak.siap pi Batu Feringgi nak tengok Hard Rock Hotel Penang.

Sampai je umah bleh bukak plak internet ni pi air asia nya website...yes memang ni yang first aku bukak sebelum bukak blog..giler holidays dah ni....sekali tengok ada free seat promotion plak.huhuhu terus terjah godek2 cari nak pi ke Sabah plak....tapi tak dapt lagi yang murahnya...kena cuba lagi esok.mata dah berat sangat dah ni...tido dulu...esok lusa la aku update entry cuti2 utara aku ni

P/S: Last call kepada semua pemenang giveaway aku tu,cepat2 la bagi detail kalian ye...bleh aku pos kan sekali je...takat ni aku baru dapat 6 detail je dari 10 pemenang tu

5 comments:

Nana said...

eheh selamat berjaya mencarik free seat tu malam tadi godek2 ada lagi free seat ke sabah tp tak banyak pilihan

ita cutevirus said...

sabah?? uuuwwwaaa!!! nangis dulu ek.. eheheheh... da tak byk choice yg murah... kebayakannyer da RM100++.. yang RM200++ pon ade... yg RM0 da yilek...

El-Zaffril said...

Jauh jalan haiza... hahahah

[-suziey-] said...

hehehe mmg best g holiday kan..hehhe..oo nk g sabah pplak..hehe best2..kita nk g sbah jun ni insyaAllah..

unlisted_one said...

karambunai pun cantik jgk Haiza. ramai kawan dah pegi situ..tapi saya tak lagi..huhu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin