Sunday, May 09, 2010

Mama Ada Blog ~ 1st Birthday Giveaway is CLOSED!!!

Dengan secara rasminya aku umumkan giveaway yang aku anjurkan ni ditutup...maknanya lepas ni kot ada lagi yang tinggalkan komen kat entry giveaway tu, aku tak akan masukkan nama dia..kejam kan...hihihi

Terima kasih banyak-banyak buat 140 orang blogger yang sudi join giveaway pertama aku ni...seronok mak noks....first time wat giveaway dapat sambutan macam ni..Ni buat tambah semangat nak wat contest atau giveaway ni...ahaks

Aku dah update senarai peserta....so aku mintak korang check kot-kot nama korang tercicir ke...sila bagitau aku...aku tunggu sampai hari Isnin pukul 7 ptg...ni buat yang dah join tapi link blog korang tak masuk dalam senarai...kalau semua dah ok...InsyaAllah malam Isnin tu jugak aku akan buat cabutan dan umumkan pemenang...sila klik sini untuk lihat senarai peserta

p/s: Aku ingat nak umumkan pemenang malam ni jugak tapi terpikir yang kebanyakkan blogger tak online time weekend ni,so kita tunggu la sampai hari Isnin ye...bagi can kawan2 semak senarai blog masing2...tata :)

2 comments:

Intan said...

Fuh fuh...semoga no. 28 memberi TUAH pada ku...hee hee :D

Haiza! Happy Mother's Day to u dear :)

Watie Aziz said...

Haiza dear..adushhh...sudah ketinggalan ketapi lah nih ... i br nak aktif balik berblog pas rehat pantang ... hehe ..lum hbs pantang tp dah sihat lah ..hehe ...

takper, next giveaway i join insya alaah kay..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin