Saturday, May 29, 2010

Aku akan sentiasa berdampingan dengan PARIS HILTON

tak caya ke???...korang kena percaya sebab mulai dari hari ini mana saja aku pergi,pasti PARIS HILTON akan mengikuti ku

Aku pi keje ke,pi makan ngan rakan-rakan segossip ke,pi dating ngan en.hubby ke,tetap juga si PARIS HILTON ni kena ikut.kelass kan,bukan senang nak tengok artis ni berkepit ngan kita,apatah lagi artis barat.

Eh jap..jap..bukan PARIS HILTON kat atas tu aku maksudkan...tapi ni ha
*

*

*

*

*

*

*

*

Perfume Heiress by Paris Hilton


Aku sambar kat Sogo petang tadi..hari tu masa usha perfume kat Langkawi cam berkenan giler2 ngan perfume ni coz bau dia sangat sweet macam chewing gum perisa strawberry gitu...amik kau imaginasi aku.Tapi aku tak beli kat sana coz harga dia lebey kurang je mcm kat KL ni pastu takde free gift plak...hehehehe...Ni aku beli kat Sogo dapat RM 270.00. Antara barangan free yang aku dapat ialah


Lotion yang sangat wangi giler ibarat setiap malam adalah malam pertama gitu...sengall giler aku ni...pastu dapat

beg Guess ngan 2 sample perfume Juicy Couture...ok lah bau dia...gitu-gitu je...tapi beg tu sangat besh untuk di bawa berjalan coz segala harta karun Damia termasuk pampers ngan baju dan juga botol leh sumbat dalam beg tu...hahahaha

Owh aku dapat beg Guess tu lepas aku bodek2 "abang akak" yang jaga counter tu...hahaha hebat tak beli perfume PARIS HILTON dapat beg Guess...kuikuikui

p/s: Aku dah dapat semua detail pemenang giveaway aku tu...so InsyaAllah aku akan pos hadiah kalian on Monday..kalian akan dapat

2 key chain (Langkawi  & Sarawak) dan juga Lilin aromatherapy dalam bekas yang sangat comei itu :P.Bila aku dah pos kan nanti aku habaq kat sini ye.

10 comments:

El-Zaffril said...

Haiza... kemana ku pergi... bayang aku ikut... hahahah

[-suziey-] said...

wohooooo mmg berbaloi2..byr 200++ dpt mcm2..hiks

ummikhayra said...

wooo... macam mana leh dapat beg tu... nak jugak... :D

Intan said...

Nie yg jeles nie!!!

Nak gak Paris Hilton dok ikut den gak...ekeke :D

Chantek arrr botol perfume tu! Tambah cun ngan beg GUESS tu pulok, baeknya bodek haiza nie :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

El: Ikut jauh-jauh skit...kang cemburu buta plak laki mak tu noks...tetttttt

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:sangat la berbaloinya...pastu dapat voucher RM20.00 hengget lagi...valid untl 20 June 2010.So jawabnya kena terjah Sogo lagi la ni...hihihi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Ninie:si "abang akak" yang jaga kaunter tu cakap,Guess ngan perfume Paris Hilton tu satu company then kebetulan plak beg tu tinggal satu je lagi...apa lagi sehabis daya membodek ...akhirnya dapat gak...ahaks

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:hah apa lagi gi terjah shopping complex skang,banyak tengah buat sales tu..sambar je terus Paris Hilton tu...nak lagi besh sambar sekali Britney Spears ngan Jlo...baru besh...hihihi

Memang cantik botol tu...ada glitter2 lagi...bab bodek membodek serahkan pada ku.. :P

kakyong said...

dah lama tak beli perfume.. sejak dok rmah ni segala perfume & makeup dah takdok... ;)

hadiah dah sampai.. thanks... nanti akan Up n3.. bateri kamera kong..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pssstt kak yong...sesekali duk umah pun kena gak berwangi-wangian ni...hehehehe kasi husband senyum panjang sikit

owh harap kak yong sudi terima dan berpuas hati ngan hadiah yang tak seberapa tu ye...thanks for joining giveaway tu...tak sia-sia kan?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin