Saturday, May 15, 2010

Dapat deodorant free,Dapat t-shirt free,dapat duit 5o hengget pastu dapat masuk Malaysia Book of Record skang dapat sijil lagi..Thank You Nuffnang


Hah besh tak rasa bila di hargai sampai macam ni dengan hanya BERBLOG??...Besh tak?..besh kan.Ni kepada semua blogger yang dah join "Gatsby Deodorant Street Fair dan juga the Largest Bloggers’ Gathering" in Malaysia tempoh hari kat Time Square tu,korang bleh amik sijil penyertaan korang kat pejabat Nuffnang.


Ni alamat untuk pejabat mereka di Kuala Lumpur
Nuffnang Sdn Bhd (762669-K)
12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur,
Malaysia.

Telefon Pejabat : +6 03 2694 8828
Nombor Faksmili : +6 03 2694 8824

Korang boleh datang on weekdays dari pukul 9 pagi sampai 6 petang tanpa perlu buat apa-apa temujanji.Kalau nak tengok untuk alamat selain Kuala Lumpur bleh KLIK SINI.

Kalau korang nak tengok entry pasal sijil ni korang bleh baca kat sini

p/s: Beshkan siap dapat sijil lagi...vangga yew masuk Malaysia Book of Record :P

terima kasey ye Nuffnang

5 comments:

Bunga said...

salam..
wow.. seronoknya. dh la dpt free.. glemer plak tu.. tahniah yer.. :)

azieazah said...

Salam HAIZA.
Tahniahhh...!

Ada dapat jemputan juga pasal program tu, tapi tak leh nak join, sbb bertindih dgn kerja lain.

Apapun, mesti seronok tu, kan?


Salam kenal, dari Kak Azie.

SHAZA said...

salam kenal, tahniah...meriahnya!!!

[-suziey-] said...

kita xdpt sorang satu ke ek..?ekekek:D

mama_umar_maryam said...

tahniah!! kene masukkan dlm resume ni sijil MBR tu,up sket ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin