Saturday, May 08, 2010

Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK di blog Ben Ashaari


Korang penah tengok tak gambar kat atas tu..ala mesti penah nya kan....femes tu cik abang kat atas tu.Nama dia Ben Ashaari....Dulu dia ada buat jelajah blog...habis semua blog2 yang terlibat dijelajah oleh cik abang tu....hasilnya....blog-blog tu semua pun akan jadi femes cam blog cik abang tu..kelasss

Sebelum ni aku ada join edisi jelajah blog ibu yang dianjurkan oleh En.Ben tu....tapi sedey sikit...sobs...sobs...link blog aku tak pernah dapat masuk dalam senarai top 5 blog ibu tu...sobs...sobs..

So kali ni En.Ben ada buat baru punya kategori jelajah....ikut kaler lagi...ade kaler hijau,merah,kuning ngan pink

APA??? PINK??

Wah peberet kaler tu...jadi tentulah aku ingin berada dalam blog list kategori PINK ni sebab kategori pink ni dikhaskan untuk kaum ibu.Aku kan ada anak...kompemla aku pun seorang ibu...jadi haruslah aku nak duk dalam kategori ni.Lagi satu aku harap sangat la bila link blog aku ni dapat masuk dalam top 5 kategori pink ni boleh lah blog aku ni fofular skit....takde la sampai nak lawan tokey tu takat dapat ramai kenalan baru pun dah syukur dah..jadi En.Ben....meh la jenguk2 blog saya ni ye...Ucapan terima kasih saya dulukan...cewahh

3 comments:

Sitisifir10 said...

Hihi...blog daku juga tidak dijelajah...tapi still follow bro ni... :) suka baca dia tulis

toughcookie said...

owh, recently sejak dua menjak ni ramai bloggers have been mentioning his name tapi i don't know who he is and never knew of the existence of his blog. sah2 dia pun tak kenal siapa toughcookie sebab tak pernah pun jelajah my blog...

best ke? apa dia selalu tulis?

nn said...

hehe. best best. this time for sure will be linked kan? :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin