Wednesday, May 12, 2010

Kali ni betul2 punya...diumumkan pemenang untuk Mama Ada Blog 1st Birthday Giveaway...jeng..jeng..jeng lagi

Tak yah citer panjang meh kita lihat sapa yang kena

blog list korang semua sudah di masukkan dalam tupperware mak aku tu....hihihi ni je yang ada...blasah je lah

Ni lah juri untuk memilih pemenang bertuah...jeng jeng jeng

"Dah sedia ye semua kawan-kawan mama?"

Damia: "Mama...nak kena amik banyak2 macam ni ke?"
Mama: "Isk tak la sayang...amik satu2 la"

Damia: "Macam ni ye mama?"
Mama: "Pandai anak mama...gud girl"


SENARAI PEMENANG YANG BERTUAH IALAH:











Okey settle...sepuluh pemenang bertuah sudah diketahui.Tahniah buat kalian yang bertuah ni and jutaan terima kasih diucapkan buat semua kawan-kawan yang join giveaway tak seberapa ni.InsyaAllah lepas ni ada satu lagi giveaway mudah sempena besday Damia yang ke 2 tahun ni...

Kepada semua pemenang di atas sila email kepada saya Nama penuh,Alamat dan no tepon korang ke email aku ni kasihmama82@gmail.com


siap keje leh tido...tata semua..  :P

11 comments:

Bunga said...

tahniah pemenang!! murah rezeki mama.. :)

mama zharfan said...

congrats to winners

::Mamalyna:: said...

alhamdulillah, tq coz cabut nanti auntie yer... nanti ai email yer...

[-suziey-] said...

alhamdulillah..1 of the lucky:) thnaks haiza:)

~~@lyci@~~ said...

wah.. alycia terpilih..
tima kasih..
tq haiza..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Jangan lupa ye semua pemenang,tolong emailkan detail anda pada saya...nanti lepas balik dari langkawi next week saya poskan hadiah buat semua pemenang...mana yang dah bagi detail tu..terima kasih ye

nanie ;) said...

wah,tenkiu mama..
dh email dh :)

maszmadi said...

isk bru tau ader name dlm senarai ari nie... hehe nak kn bg maklumat ari ni jugak la.. thanx haiza n damia..

congrat to all winners

YanaNuar said...

Salam...

Saya baru je tau yg namaku ada dlm list pemenang...boleh time lagi ke ni? dah lama benor dah umumnya...

Kalau leh lagi nanti saya mel nama ngan alamat yek =)

Mintak maaf bebanyak ^_^

Pape pun thanx...first time ada luck nih hihi

kakyong said...

Terima kasih Haiza,,,..
okeh, secepat nya kakyong emailkan alamat & detail yg diperlukan..

cEkEtENG said...

sronok betol arini sbb dpt tau menang contest ni!!thanks damia sbb tgn comel tu pick auntie punyer blog!!! smoga damia trus membesar dgn sihat dan sentiasa mendpt perlindungan ILAHI...aminnn...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin