Tuesday, May 04, 2010

Tinggal 5 hari je lagi nih..."Mama Ada Blog 1st Giveaway"

nenong...nenong...nenong...beri laluan..tuan tanah nak wat pengumuman ni...saja nak habaq mai kat sume yang tak join lagi my giveaway tu...meh la lekas-lekas join..Ada 5 hari je lagi ni sebelum tamat tarikh luput...hehehe


meh join lekas...klik sini kalau nak join...senang je syarat dia...just tinggal kan link kat entry giveaway tu...simple...10 pemenang bertuah akan dipilih...

p/s:huhuhu tetiba rasa macam nak tambah hadiah plak...jeng jeng jeng....tungguuuu :P

p/s:pada yang dah join tu...jangan risau kalau saya takda tinggal komen kat blog kalian....tu tak bermakna saya tak datang menjenguk ye...yang pasti link kalian ada kat senarai peserta tu...kalau takda sila bagi tau ye...adioss

4 comments:

SYAbAR said...

Tahniah Haiza dengan penganjuran contest ini. Simple regulation2 but punya kesan jangka panjang yang amat baik.

Moga tahun ini lebih memberi tuah pada Haiza sekeluarga especially bila masuk rumah baru nanti.

Nak tanya skit, bila Damia nak dapat adik... hikhikhik

[-suziey-] said...

kita dh join dah..hehheehhehee..semoga ade rezeki ku..:D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Thanks kak...takleh nak pikir nak wat contest apa...ni je cara mudah...tak yah pening2 kepala...yang penting niat nak bagi something untuk follower blog ni...

moga makbul doa akak tu..kalau murah rezeki saya tahun ni....semakin banyak la giveaway saya anjurkan..rezeki harus dikongsi bersama :)

*dalam proses nak bagi adik kat Damia la ni :P*

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:amin...moga2 ada rezeki suziey nanti...tunggguuuu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin