Sunday, May 02, 2010

TCB 1st Giveaway~yippiiee aku salah seorang pemenang bertuah



Ingat lagi TCB 1st Giveaway yang aku join last month..Alhamdulillah keputusan cabutan bertuah tu dah pun diketahui dan sangat gumbira rasanya bila tengok nama aku antara 3 yang bertuah untuk mendapat ole-ole dari Dubai hadiah dari bonda.yippiieee....rezeki pertama untuk bulan Mei dan diharapkan semakin banyak lagi rezeki untuk aku lepas ni...aminn


Kalau nak tengok detail tentang keputusan giveaway ni bleh klik sini

p/s:pssstt suziey...kebetulan plak kita sama-sama bertuah kali ni...aura gelombang biru masih terasa ni :P

p/s:Thank you so much buat bonda and family coz telah menceriakan lagi cuti hari pekerjaku ini dengan keputusan giveaway ni...*wink..wink*

8 comments:

mama zharfan said...

congrats2!! me tak de rezeki dlm giveaway yg ni :p

Mommyyus said...

tahniah...

[-suziey-] said...

congratesss!!!! hiks..tu la gelombang biru ni..ekkekkek:p xsngka bole menang..:p xsabo nk tunggu something frm dubai tu kan..hehe.

AntuGorgon said...

Salam kenal dan
Tahniah ...
:-)
kpd suziey jugak yea...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mamaZharfan:takpe dear...u bleh try contest lain lagi...mana tau u antara yang bertuah tuk my contest nanti

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mommyyus:thank yang... rezeki saya kali ni...:)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:heheheh kebetulan ni kita bertuah dalam satu giveaway ni...memang kuat aura gelombang biru tu.... :P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

AntuGorgon:cam best plak nick AntuGorgon ni....hehehe...neway thanks and salam kenal kembali

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin