Friday, May 14, 2010

Teman tapi Mesra



Hah jangan ingat Linda Onn ngan Fahrin je yang boleh jadi "teman tapi mesra" ni tau.Damia pun ada gak teman tapi mesra dia.Takleh berenggang,pergi kemana2 pun mesti berdua,time tido berdua,makan berdua,main kat playground pun berdua,gi jalan2 window shopping ngan aku pun nak di ajak teman tapi mesra dia tu.kejap2 mereka berdua akan berciuman,kadang-kala siap gigit2....uihhh...dasat...Dulu kawan dia tu sikit punya putih bersih pastu comel plak lagi.Tapi sekarang!!!isk isk isk
*
*
*
*
*

Jom kita layan aksi Damia bersama "teman tapi mesranya"....let cekidaut....

*
*
*
*


Ni la dia "teman tapi mesra" cik Damia kita ni....nama dia "bebek"..ni pengaruh citer dari seberang la ni...huhuhu actually bebek tu maksudnya itik...selalu sangat duk sebut last2 lekat nama bebek tuk "teman tapi mesra" Damia ni


Feveret part ....tang telinga tu...huhuhhu

tengok tu tanpa segan silu berciuman kat tempat terbuka...isk isk isk

memang feeling abis

sambil jalan pun dok cium lagi..

Ni la dia teman tapi mesra Damia...memang dia takleh berenggang ngan "bebek" dia tu,padahal "bebek" tu aku beli masa umur dia 6 bulan ngan ada lagi 2-3 bear lagi...tapi ntah napa ngan "bebek" ni je yang dia suka...sampai dah nak hancur lunyai dah

Nak tido memang wajib ada "bebek" ni,kalau tak dia memang akan mengamuk...Puting pun benda wajib ada untuk Damia


Lepas  bangun dari tido pun benda pertama yang dia akan cari ialah natang "bebek" dia ni,pernah sekali aku basuh "bebek" dia ni sebab dah hitam sangat,sekali Damia nampak "bebek" dia tergantung jemur tu terus dia melalak2 mintak.Nak tak nak kasi gak la."Bebek" tu basah2 lagi dia boleh peluk cium sampai tertido...isk isk isk.....Ini serius mesti bantu dia *motif wonderpets la plak*

p/s: Anak korang ade ke "teman tapi mesra" cam Damia ni?

p/s: Camna nak buat supaya anak-anak ni bleh berenggang skit ngan teman tapi mesra dorang ni ek?

3 comments:

toughcookie said...

i dah puas sorong macam2 stuffed toy yang boleh dibuat teman tapi mesra ni tapi jada refuse everything :)

Sitisifir10 said...

huhuhu.... takdo pulak pengalaman anak saye lekat dgn 'bebek' dia... tapi dulu masa Asmaa' kecik dia sukaisap jari n kitorg sll usik dia...bila dia malu, dia tak nyonyot jari tu... agak2 kalau sorok Damia melalak tak??

[-suziey-] said...

hehehe ingtkan puting tu..:p hmm..susah gk nk lepaskan tu:p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin