Thursday, May 06, 2010

Mata tak mengantuk....jam dah pukul 4.37 pagi...adeiii

Nak buek apo laei ekk....ntah napa bijik mata ni tak reti nak terlolap plak hari ni...jalan-jalan kat umah kenkawan sume dah 3-4 kali jenguk dah..habis semua entry di baca....tapi mata ni tetap maintain torang bendorang laei...iskk

Ada aku mc lagi esok ni kang....isk isk isk minggu ni dah 2 hari MC...puncanya..."JIWA KACAU"

P/S: burok benor bunyinya bila anak jati Selangor + Perak ni merapu bahasa nogori

P/S:Bila jiwa kacau...entry harus berwarna warni gitew...kasi ceria diri sendiri

2 comments:

[-suziey-] said...

what happen? adeii..mau berpino mata ni xtidoq:D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

hahaha tatau la skang ni mata ni makin payah lak nak terlelap...huhuhu reply comment ni pun jam dah kul 4 pagi....hihihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin