Wednesday, May 26, 2010

Pulau Langkawi~Sheraton Langkawi Beach Resort

Bersambung dari entry sebelum ni...hihihi kan aku dah cakap,penyakit "M" dah menyerang la ni,lembab je rasa nak buat new entry,kang tetiba rajin kang,mau sampai 4-5 entry sehari aku buat.huhuhu meh tengok bilik kitorang kat Sheraton Langkawi ni.

Ni kat luar bilk...satu kasawan ni ada 4 bilik.Kitorang dapat 2 bilik ...connection room...besar giler rasa untuk menampung kitorang seramai 6 orang ni...bagi aku kan,satu bilik pun dah agak selesa untuk 5-6 orang duduk..



2+1 katil...yang tgh2 tu extra bed...aku tido katil yang tepi dinding tu...sangat selesa bergolek2 berdua ngan Damia...memang giler besh dapat tido kat sini,sampai nak bangun breakfast pun malas...so burn first day nya breakfast....ekekeke


sofa plak ada 2...dalam 1 kat luar pun ada 1...laki aku sampai tertido kat luar atas sofa tu...ye la keliling pokok2....kena plak angin laut..perghhh tangkap leleh air liur basi :P

ni bathroom dia...pintu tu pemisah kalau nak "melabur" ngan standing shower tu bleh masuk belah dalam tu,kalau nak berendam dalam bath tub pastu berlingerie merah...leh kat luar...hehehe

Kalau bercuti berdua je ngan pasangan memang happening...bayangkan betapa tak senang duduk nya laki kita kalau tengok kita duk berendam dalam bath tub tu....muahahaha mau dia melompat dari atas katil ikut tingkap tu terus masuk bath tub...pastu???...sendiri mau ingat la...muahahaha


tu semua tu aku dah berjaya sumbat dalam beg bawak balik KL kecuali towel,glass ngan dulang ye...muahaha souvinier gitu....muahaha

aku rasa air spritzer kat sana memang giler murah agaknya,satu hari sampai lebih 10 botol air spritzer tu kitorang mintak,selamba je dorang hantar....memang buat air panas pakai mineral water la kitorang...huhuhu

Memang sangat besh giler stay kat Sheraton Langkawi ni....kalau ade rezeki lagi memang aku nak datang lagi bercuti kat sini....maybe berdua ngan hubby je kot...Planning anak ke 2 atau ke 3.....hahahaha :P

Macam biasa la....bersambung ye puan-puan

6 comments:

tunoor73 said...

memamg best giler kat sheraton lkwi tu...nanti klu nak p ngan hubby p tanjung rhu resort lagi best...akak dulu stay kt lkwi 10 tahun...

mama tisya said...

wah beso biliknye..bestnye..nk2 bathtub itu...hehehe

El-Zaffril said...

Wah... kenapa semua orang gi bercuti ni... jeles2

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bathtub ngan lingerie merah mesti ado yer...

memang luas lah bilik tu...

bathtub tu pun best sgt...

mama zharfan said...

best banget ni...mahal tak rate kat cni?

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mama zharfan:rate dia dalam RM 400++ per room...tapi me dapat free sebab hadiah lucky draw tempat keje...untung banyak dah kat situ :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin